Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Tret de sortida a les Mini fires de l’ensenyament als instituts de la comarca

6 de març de 2017

Entrem al mes de març, ens apropem al tercer trimestre del curs i, amb aquest, un moment important on els i les joves es plantegen: Què faré a partir d’ara?

Des de l’Oficina Jove de l’Anoia es vol complementar tota la tasca d’orientació acadèmica i s’ha impulsat les Mini-Fires de l’Ensenyament. Es tracta d’una fira itinerant pels instituts de la comarca, dinamitzada per les tècniques de joventut de l’OJ, on es posa a disposició dels alumnes de tercer, quart d’ESO i Batxillerat tota l’oferta formativa d’estudis postobligatoris (PFIs, Cicles Formatius, proves d’accés a la universitat, notes de tall, ponderacions, graus universitaris, beques i altres aspectes pràctics referents a les preinscripcions, matrícules, centres, vies d’accés, etc.). L’objectiu principal és donar una atenció personalitzada als joves per tal de, tenint en compte els recursos que tenen al seu abast, facilitar-los la seva elecció i acompanyar-los en el procés de definir els seu objectiu acadèmic.

A més, com a novetat d’aquest any, també es comptarà amb la Mini-Fira de la Mobilitat Internacional de la mà de l’assessora de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove, oferint als i les joves de la comarca informació, orientació i assessorament sobre viatges i estades a l’estranger, ja sigui per motius acadèmics, laborals o d’oci.

El cicle de mini-fires s’iniciarà el proper 9 de març fent parada l’INS Montbui i continuarà el 10 a l’INS Pla de les Moreres a Vilanova del Camí, el 27 al SES Vallbona, el 28 a l’INS Molí de la Vila a Capellades i el 5 d’abril a l’INS Alexandre de Riquer a Calaf.

Per qualsevol dubte els i les joves i les seves famílies es poden posar en contacte amb el servei d’Assessoria Acadèmica trucant al 93.805.15.85 ext.4, enviant un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat o bé enviant un missatge de Whatsapp al 679.964.669.

Last modified: 5 de febrer de 2018