Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

UEC Anoia participarà en l’oferta d’activitats dels The Outdoor Center

21 de maig de 2014

El passat 20 de maig el Consell Comarcal de l’Anoia i el Club Excursionista UECAnoia van signar un conveni de col·laboració per la promoció, organització i execució d’activitats en el diferents The Outdoor Center de la comarca.

El conveni el van signar el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, acompanyat de Marijo Aubarell consellera de Turisme i Comerç i Josep Orpinell Oliva, president del Club Excursionita UECAnoia.

L’acord de col·laboració estableix que el Club Excursionista UECAnoia confeccionarà una activitat específica i amb caràcter obert per a la promoció del trail i la cursa de muntanya dins de cada The Outdoor Center amb la voluntat de dinamitzar la Destinació Anoia com a destinació de turisme esportiu. Es tracta en concret de les activitats: Presentació i entrenament col·lectiu Tuga Trail al TOC Castellolí, d’un entrenament col•lectiu de la Ruta de la Batalla de Prats de Rei al TOC Prats de Rei i d’un entrenament col·lectiu per Montserrat a al TOC Hostalets de Pierola.

Actualment el Consell Comarcal de l’Anoia dins la marca Anoia Turisme és qui gestiona, coordina i promociona el tres TOC (The Outdoor Center) de la comarca a  Castellolí, Prats de Rei i Hostalets de Pierola. Els TOC  tenen una triple funció: actuar com a oficines d’informació turística, ser espais de promoció i dinamització d’esports a l’aire lliure i esdevenir centres de millora de la qualitat turística de la destinació esportiva.

Un dels compromisos del Consell comarcal de l’Anoia passa per treballar, dins la marca Anoia Turisme, la destinació del turisme esportiu creant, promocionant i dinamitzant els The Outdoor Center com a centres d’esports a l’aire lliure de l’Anoia.

La voluntat del Consell comarcal de l’Anoia es seguir treballant en el desenvolupaments del THE OUTDOOR CENTER  amb col·laboració de les entitats esportives de la comarca de l’Anoia perquè puguin oferir activitats de qualitat i treballar plegats per ser una comarca referent en el turisme esportiu.

 

Last modified: 5 de febrer de 2018