Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Una exposició itinerant dóna el tret de sortida al projecte Voluntariat Sènior a l’Anoia

15 de maig de 2013

El projecte pretén posar en relació persones voluntàries sèniors amb projectes d’entitats que requereixen de voluntariat.

El proper dissabte 18 de maig a 2/4 de 12 del matí, a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia se celebrarà la inauguració d’una exposició que vol ser itinerant a tots els municipis de la comarca i on es mostren els 28 projectes de 7 entitats comarcals diferents; Creu Roja, Càritas, Fundació Àuria Privada, Consorci Sociosanitari d’Igualada, Fundació Sant Josep, AMPA Mare de Déu del Portal i Xarxa d’entitats de Gent Gran de Capellades.

Aquests projectes cerquen voluntaris/àries sèniors amb diferents perfils. L’exposició pretén sensibilitzar i animar a les persones grans a fer tasques de voluntariat per tal de millorar el benestar de la societat actual.

En l’acte de celebració hi serà present diferents representacions polítiques. També s’hi ha convidat a regidors/es de l’àrea de Benestar Social dels ens locals, així com les entitats participants i els membres del Consell de la Gent Gran de l’Anoia. Alhora, es vol convidar a totes les persones grans interessades en el projecte.

Last modified: 5 de febrer de 2018