Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Visita institucional de Laura Vilagrà, nova delegada del Govern a la Catalunya Central, al Consell Comarcal de l’Anoia

17 de febrer de 2016

La nova delegada del Govern de la Catalunya Central, Laura Vilagrà, va visitar el passat dilluns, 15 de febrer, la seu del Consell Comarcal de l’Anoia seguint així la roda de contactes que està duent a terme per presentar-se en el seu nou càrrec.

Laura Vilagrà es va reunir amb el president de l’ens comarcal Xavier Boquete, que va estar acompanyat dels vicepresidents Marcel.li Martorell, Xavier Perez, Santi Broch i Maria Sayavera.

Boquete va iniciar la reunió amb la felicitació a Vilagrà pel seu nou nomenament i fent una breu explicació de la comarca, una comarca amb realitats i sensibilitats diferents.
L’equip de govern de l’ens comarcal li van exposar diverses qüestions referents als àmbits en els quals té competència aquest organisme, noves iniciatives del Consell Comarcal encaminades a millorar els serveis als ajuntaments  en especial.

Per la seva banda, la delegada es va interessar per temes d’actualitat comarcal, com l’abastament d’aigua a alguns municipis del territori, a més de manifestar que es posa a disposició de l’ens i dels alcaldes, amb l'objectiu de reforçar la col·laboració amb el Consell i el Govern per tal d’establir ponts de diàlegs amb l'administració comarcal i la Generalitat.

Last modified: 5 de febrer de 2018