Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal i el Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Anoia inicien el projecte “Voluntariat Sènior a l’Anoia”

20 de setembre de 2011

El Consell Comarcal i el Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Anoia volen impulsar el projecte ‘Voluntariat Sènior a l’Anoia’ per fomentar el voluntariat entre les persones grans de la comarca.

La gent gran és font de coneixement, saviesa i experiència.  Veure’s en la fi de la vida laboral i sovint gaudir d’un bon estat de salut i benestar fa que es pugui gaudir d’una etapa en la que es té més temps per dedicar-se a allò que més ens agrada i per sentir-nos part de la societat, en aquest cas, podent desenvolupar tasques de voluntariat.

Amb aquest objectiu ambdues institucions convoquen la gent gran a una sessió participativa que es farà el dimarts 27 de setembre, de 10 del matí a 12 del migdia, a la seu del Consell Comarcal.

En aquesta sessió es recolliran les opinions i els suggeriments de la gent gran per saber quin interès tenen a sentir-se útils i prestar els seus coneixements i experiència a la resta de la societat de manera desinteressada i, en definitiva, a implicar-se en projectes de voluntariat.

Tots els interessats poden fer la seva inscripció a la jornada trucant al telèfon 93 805 15 85 (extensió 5) o per correu electrònic a l’adreça gentgran@anoia.cat.

Els interessats han de comunicar el nom i cognoms, l’adreça, el telèfon i l’edat.

Last modified: 5 de febrer de 2018