Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

www.anoiaproject.cat la nova web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l’Anoia

6 de juny de 2011

El Consell Comarcal de l’Anoia disposa des del passat 6 de juny d’una nova pàgina web, www.anoiaproject.cat, en la que s’ha volgut agrupar tots els projectes i les accions que es realitzen des del departament de promoció econòmica i ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia.

La presentació va anar a càrrec del conseller de l’àrea, Josep Centellas, que va explicar que tot i que l’ens comarcal ja disposa d’una pàgina web, la necessitat d’afegir noves funcionalitats i de tenir nous serveis per concretar les necessitats del departament van fer apostar per la implementació d’aquesta nova pàgina.

Es tracta d’una nova web de navegabilitat senzilla i intuïtiva i que visualment és atractiva per la seva estructura i per la seva imatge. L’objectiu d’aquesta nova web és facilitar la informació i l’accés als ciutadans i ciutadanes de la comarca, a les accions, projectes i cursos que es duen a terme.

La nova web s’estructura en 8 blocs destacats: el departament, creació d'empreses, promoció comarcal, formació i millora professional, recerca de feina, projectes del departament, notícies d’interès i documents. I cada un d’ells té els seus apartats.

El conseller de promoció econòmica, Josep Centelles, va explicar que la nova web té tres objectius: Acostar les activitats que fa el departament al ciutadà, resumir i concretar a cada apartat tota la informació referent al tema de cerca i que aquesta nova web sigui també una eina per facilitar el treball intern del departament mitjançant una Intranet. 

www.anoiaproject.cat a més incorpora el nou logotip del departament de promoció econòmica i ocupació dotant-lo així d’identitat pròpia, anoiaproject. És un logotip que vol simbolitzar la projecció de la comarca, així ens ho indica la direcció de les fletxes cap a l’exterior de l’imatge i els seu ventall de colors simbolitzen la varietat i la diversitat.

 

Last modified: 5 de febrer de 2018