Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

ORIENTA

El Programa Orienta 2023 és un servei especialitzat d'orientació laboral i acompanyament a la inserció per la millora de les competències d'accés al mercat de treball. Està destinat a persones demandants d’ocupació en situació d’atur i persones treballadores que es troben en situació de precarietat laboral.

En el desenvolupament del programa es realitzen accions d’orientació i d’acompanyament a la inserció, tant individuals com grupals,  amb l'objectiu d'ajudar a la persona a identificar i desenvolupar les competències necessàries en el context laboral per millorar la seva ocupabilitat  i facilitar la seva inserció mitjançant el coneixement de l’entorn productiu i la prospecció del mercat de treball. El programa contempla les figures de l’orientador/a i tècnic/a en intermediació que acompanyen a les persones en la definició del seu projecte professional i en la recerca d’oportunitats laborals.

El programa té una durada de 12 mesos finalitzant les seves accions al desembre de 2024. Les accions són sense cost per a les persones participants i les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Treball corresponent, o bé a la nostra entitat. 

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).