Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Tot a punt per l’Anoia Race Tour

9 de maig de 2012

Més de tres-centes persones s’han apuntat a una activitat esportiva i 400 al sopar degustació.

L’Anoia Race Tour tindrà lloc aquest cap de setmana, dissabte 12 i diumenge 13 de maig a Pujalt. Es tracta d’un esdeveniment que permet conèixer el territori a través de l’esport, la gastronomia i altres activitats lúdiques i culturals. Els participants han pogut escollir entre diferents curses en BTT, una cursa a peu o una caminada popular amb diferents opcions segons el nivell de dificultat. A més a més, l’activitat es combinarà amb un menú degustació amb productes del territori a càrrec de l’associació gastronòmica Anoia Cuina.

L’Anoia Race Tour pretén ser un esdeveniment familiar on els acompanyants dels esportistes també puguin gaudir de l’experiència. Per això, es crea l’opció d’acampada lliure a la zona de Pujalt on hi haurà un seguit d’activitats complementàries, sopar i música a l’aire lliure durant dissabte tarda i nit.

Entre altres novetats, enguany hi ha una cursa de cavalls organitzada per AMAC (Associació de Marxes a Cavall de Catalunya) i per Can Graells de Pujalt que ja compta amb 30 participants inscrits. També s’ha organitzat una fira de productors agroalimentaris de la comarca amb embotits i formatges, pa i coques i fruits secs.
Anoia Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia juntament amb l’empresa d’esdeveniments esportius Ocisport organitzen per segon any consecutiu l’Anoia Race Tour, dos dies d’esport, gastronomia i cultura que permeten conèixer i gaudir de la comarca en família. L’objectiu de l’esdeveniment és oferir una oferta de qualitat a la vegada que es posiciona l’Anoia com un dels millors destins pel turisme esportiu i en família.

Last modified: 5 de febrer de 2018